Tervetuloa lukemaan Keski-Suomen ELY-keskuksen blogia!

Sanovat meitä virkamiehiä joskus ulosanniltamme vaikeaselkoisiksi. Ehkäpä tässä arviossa osa tottakin on. Tähän epäilyyn tai totuuteen liittyen olemme jo pidemmän aikaa kiinnittäneet huomiota siihen, että sanomamme ja kirjoituksemme aukenisivat kansalaisille ymmärrettävästi ilman tulkintojakin. Tämän blogin tarkoituksena on avata uusia väyliä keskustelulle ja tiedon jakamiselle.
Pyrimme julkaisemaan uuden blogitekstin noin kaksi kertaa kuukaudessa. Joskus se voi olla videokin tai erilaisia yhdistelmiä eri teksteistä ja kuvista. Pääasia on kuitenkin se, että lukijana saat käytännönläheisen kuvan siitä, mitä me täällä ELY-keskuksessa teemme ja miksi. Blogien sisällöntuottajina ovat elinkeinojen, liikenteen ja ympäristön asiantuntijat. Saattaapa joukossa näkyä tarinaa myös esimerkiksi ennakoinnin, yleisen hallinnon ja viestinnänkin aihealueista. Juttuja kirjoittaessamme otamme huomioon myös kansalaisten esille nostamia asioita.

Voit kommentoida blogipäivityksiämme. Mielellämme lukisimme näkemyksiäsi siitä, missä olemme onnistuneet ja missä olisi kehitettävää. Blogimme toimii siis keskustelualustana. Jos tarvitset suoraa palvelukontaktia, niin otathan yhteyttä niihin tarkoitettujen kanavien kautta.

Talven aikana tarjoamme tietoa muun muassa liikenneturvallisuudesta, biokaasusta, luomuviljelystä, hydrologin työkentästä sekä yritysrahoituksesta, vain muutamia mainitakseni.     

Lähivuodet ovat aluehallinnossa suurten muutosten aikaa. Tulemme ajoittain blogissamme pureutumaan sote- ja maakuntauudistukseen ja sen vaikutuksiin ELY-keskuksen ja TE-toimiston palveluihin. Nimenomaan siltä kantilta, miten muutos tulee näyttäytymään kansalaiselle ja miten palvelut ovat saatavilla. Vuoden 2019 alusta alkaen ELY-keskukset ja TE-toimistot ovat osa uutta maakuntahallintoa, joka tulee järjestämään palvelut Keski-Suomessa. Osa tehtävistä siirtyy myös uuteen aluehallintovirastoon, joka tulee toimimaan valtakunnallisesti.

Mielenkiintoisia hetkiä blogimme parissa!Pasi Patrikainen
ylijohtaja
Keski-Suomen ELY-keskusKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tiedotteiden kertomaa: Keski-Suomen ELY-keskus teki ja toimi vuonna 2022

Päällystystöiden painopisteet Keski-Suomessa

Rauhoitettujen eläinten hallussapito, myynti ja vaihtaminen on kielletty